Za gostince

V vašem lokalu sicer že strežete cocktaile, vendar se vam bliža dogodek, na katerem pričakujete večje število gostov?

Postanimo sodelavci za en dogodek.

1

Atraktivno mešanje

V svojo pripravo cocktailov vključujemo atraktiven oziroma t. i. flair stil mešanja cocktailov, ki je idealna izbira, če želite drugačno in zapomljivo zabavo.

Vaša zabava tako ne bo ponudila le izjemno okusnih cocktailov, temveč celosten šov, saj med delom uporabljamo atraktivne elemente, kot so žongliranje s steklenicami in bruhanje ognja.

2

Mobilni bar

V vašem lokalu postavim svoj mobilni bar in prevzamem skrb za cocktaile. S tem lahko občutno razbremenim vaš točilni pult.

Mogoče cocktaili v vašem lokalu niso v ponudbi, pa bi vseeno želeli goste pogostiti z malo drugačno pijačo. Prepustite to skrb nam in skupaj pripravimo zabavo s cocktaili.

3

Cocktail izobraževanje

Ste v kratkem povečali svoje vrste ali želite obnoviti znanja obstoječega že izkušenega personala?

Za vas organiziram cocktail izobraževanje, na katerem predelamo vašo cocktail ponudbo in tako obnovimo in prejmemo nova znanja.

Mešali smo skupaj

Anže je na prireditvah Gazela 2016 za družbo Butan plin poskrbel za postavitev prostora, za pogostitev, pripravil predloge zanimivih, kreativnih in okusnih cocktailov ter poskrbel za celotno nabavo in dostavo vsega materiala. Pri svojem delu je odgovoren in zanesljiv, obenem pa prijazen, simpatičen in zabaven.

Jasmina Stušek - Butan plin
Jasmina Stušek - Butan plinVodja marketinga/ Marketing Manager

Z Anžetom in njegovim poklicem smo se prvič srečali na eni najbolj odmevnih porok v Sloveniji, kjer je s svojo neizmerno pozitivno energijo za barmanskim pultom okužil praktično vse povabljene, ki so pristopili k njemu in si zaželeli katerega od odličnih mešanic koktajlov.

Domen Mavrič - AVI
Domen Mavrič - AVIDirektor za razvoj poslovanja pri AVI Agencija Vrhunskih Idej

Z vašim podjetjem smo sodelovali v okviru prireditev Gazela 2015. S samim sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. Izpostavil bi vaš način dela, sam pristop in komunikacijo s strankami. Zaradi dobrega sodelovanja smo vas uvrstili na seznam dobaviteljev za tovrstne prireditve, ki jih bomo izvajali tudi v prihodnje.

Davor Savič - Butan plinVodja nabave / Head of Purchasing Department

Anže je naši zabavi dal piko na i. Vse potrebno je prinesel s seboj, za vse je poskrbel. Gostje so bili očarani tudi nad “akrobatskimi veščinami” priprave koktailov.

Petra Udovič

Naše sodelovanje z Anžetom traja že vrsto let, zato lahko rečemo, da je zaupanja vreden poslovni partner. Njegove storitve so bile doslej vedno izvedene v skladu z dogovorjenimi pogoji in na strokovno visokem nivoju. Anže se s svojo iznajdljivostjo tudi zelo dobro znajde kadar stvari ne gredo po planu.

Saša Novak - Pernod Ricard

Anže in njegova barman zgodba sta postala nepogrešljivi del naših razstavnih prostorov. Ob vsakem dogodku smo se spraševali, kaj bi še lahko naredili, da bi pritegnili obiskovalce na naš razstavni prostor. Vsa leta smo tiskali brošure, izdelovali promocijski material in se trudili na način kot vsi ostali, predvsem pa smo bili enaki kot konkurenca.

Barbara Kaše – Paul HartmannDirektorica marketinga Adriatic regije / Marketing Director Adriatic region
 

© 2017 Barman. Oblikovanje in izdelava: