Poslovni dogodki

Organizirate promocijo ali v kratkem sodelujete na sejemski predstavitvi? Prirejate zabavo ali pogostitev za poslovne partnerje?

Cocktaile imajo vsi radi, s šovom atraktivnega mešanja pa boste še dodatno navdušili vaše zaposlene, poslovne partnerje in pritegnili potencialne stranke. Ne glede na priložnost, z atraktivnim mešanjem pijače vam zagotovimo izjemno zabavno in profesionalno popestritev tako manjših kot večjih dogodkov.

1

Atraktivno mešanje

V svojo pripravo cocktailov vključujemo atraktiven oziroma t. i. flair stil mešanja cocktailov, ki odlično pritegne pozornost obiskovalcev na sejemskih predstavitvah ali promocijah ter nasploh poskrbi za dodatno zabavo vaših gostov.

Vaš dogodek tako ne bo ponudil le izjemno okusnih cocktailov, temveč celosten šov, saj med delom uporabljamo atraktivne elemente, kot so žongliranje s steklenicami in bruhanje ognja.

2

Mobilnost

Z našim prilagojenim potovalnim barom se zlahka pojavljamo na raznovrstnih lokacijah.

Oprema nam omogoča popolno mobilnost, tako da smo kos tudi najzahtevnejšim lokacijam. Naj bodo to gostinski objekti, gradovi, prostori na prostem ali pač poslovni prostori.

3

Prilagoditev vašim potrebam

Kadar smo del večjega dogodka, si s postavitvijo pagode, mobilnega bara in barskih miz uredimo kotiček, kjer se gostje lahko razvajajo z različnimi okusi cocktailov.

Da boste še bolj opazni pa lahko mobilni bar opremimo tudi z vašimi grafičnimi podobami. Tako si bodo gostje še bolj zapomnili vašo gostoljubnost.

4

Celostna rešitev

Celostna storitev vsebuje popolno organizacijo in izvedbo pogostitve s pijačo, cocktaili ali izvedbo cocktail delavnice.

Zagotovimo vam seznam pijač, ki jih bomo pripravljali in hkrati spisek potrebnih sestavin za dogovorjeno količino. Uredimo nakup pijače z možnostjo vračila zaprtih steklenic. Poskrbimo za zadostno količino ledu, za slamice, za servetke, vrečke za smeti, krpe, itd.

Na zalogi imamo tudi večje število steklenih kozarcev različnih oblik, ki jih po dogodku tudi očistimo. Na dogodku postavimo mobilni bar in uredimo delovno okolje za čim bolj učinkovito pripravo pijač.

5

Delavnica mešanja cocktailov

Vašo zabavo ali teambuilding lahko odlično popestrite z delavnico mešanja cocktailov.

Na delavnici bodo vaši zaposleni izvedeli nekaj osnov o mešanih pijačah, stopili v stik z barmansko opremo ter si sami pripravili cocktail. Tisti spretnejši pa se bodo lahko preizkusili tudi v atraktivni pripravi cocktailov.

Mešali smo skupaj

Anže je na prireditvah Gazela 2016 za družbo Butan plin poskrbel za postavitev prostora, za pogostitev, pripravil predloge zanimivih, kreativnih in okusnih cocktailov ter poskrbel za celotno nabavo in dostavo vsega materiala. Pri svojem delu je odgovoren in zanesljiv, obenem pa prijazen, simpatičen in zabaven.

Jasmina Stušek - Butan plin
Jasmina Stušek - Butan plinVodja marketinga/ Marketing Manager

Z Anžetom in njegovim poklicem smo se prvič srečali na eni najbolj odmevnih porok v Sloveniji, kjer je s svojo neizmerno pozitivno energijo za barmanskim pultom okužil praktično vse povabljene, ki so pristopili k njemu in si zaželeli katerega od odličnih mešanic koktajlov.

Domen Mavrič - AVI
Domen Mavrič - AVIDirektor za razvoj poslovanja pri AVI Agencija Vrhunskih Idej

Z vašim podjetjem smo sodelovali v okviru prireditev Gazela 2015. S samim sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. Izpostavil bi vaš način dela, sam pristop in komunikacijo s strankami. Zaradi dobrega sodelovanja smo vas uvrstili na seznam dobaviteljev za tovrstne prireditve, ki jih bomo izvajali tudi v prihodnje.

Davor Savič - Butan plinVodja nabave / Head of Purchasing Department

Anže je naši zabavi dal piko na i. Vse potrebno je prinesel s seboj, za vse je poskrbel. Gostje so bili očarani tudi nad “akrobatskimi veščinami” priprave koktailov.

Petra Udovič

Naše sodelovanje z Anžetom traja že vrsto let, zato lahko rečemo, da je zaupanja vreden poslovni partner. Njegove storitve so bile doslej vedno izvedene v skladu z dogovorjenimi pogoji in na strokovno visokem nivoju. Anže se s svojo iznajdljivostjo tudi zelo dobro znajde kadar stvari ne gredo po planu.

Saša Novak - Pernod Ricard

Anže in njegova barman zgodba sta postala nepogrešljivi del naših razstavnih prostorov. Ob vsakem dogodku smo se spraševali, kaj bi še lahko naredili, da bi pritegnili obiskovalce na naš razstavni prostor. Vsa leta smo tiskali brošure, izdelovali promocijski material in se trudili na način kot vsi ostali, predvsem pa smo bili enaki kot konkurenca.

Barbara Kaše – Paul HartmannDirektorica marketinga Adriatic regije / Marketing Director Adriatic region
 

© 2017 Barman. Oblikovanje in izdelava: