Privat zabave

Praznujete rojstni dan, obletnico ali imate kakšen drug razlog za veselje? Želite, da bi bila vaša zabava tokrat nekaj posebnega?

Vašim gostom lahko poleg običajne pijače ponudimo tudi cocktaile, z atraktivno pripravo le teh pa dodamo čar vaši zabavi. Zakaj se na zabavi v mešanju cocktailov ne bi preizkusili tudi sami?

1

Atraktivno mešanje

Atraktivno oziroma t. i. flair mešanje cocktailov je idealna izbira, če želite drugačno in zapomljivo zabavo.

Prepustite se šovu in opazujte navdušenje na obrazih vaših gostov, ki se bo pojavilo ob spremljanju spretnega žongliranja s steklenicami med pripravo cocktailov po njihovi izbiri.

2

Pravi cocktail kotiček

Posebej prilagojeni mobilni bar nam omogoča, da vam osvežujoče cocktaile lahko postrežemo tudi na najzahtevnejših lokacijah.

Da se bo vašim prijateljem zabava še bolj vtisnila v spomin, lahko bar opremimo tudi z grafikami po vaših željah. Prepustite se šovu in opazujte navdušenje na obrazih vaših gostov, ki se bo pojavilo ob spremljanju spretnega žongliranja s steklenicami med pripravo cocktailov po njihovi izbiri.

Če želite cocktailom nameniti še več pozornosti, pa lahko mobilni bar na vašem vrtu dopolnimo s pagodo in barskimi mizami in tako ustvarimo pravi cocktail kotiček za razvajanje z odličnimi okusi.

3

Zmešaj si sam

Če so vas na zabavi navdušili cocktaili, vas z veseljem povabimo za točilni pult, kjer si z našo pomočjo pripravite cocktail.

Svojega znanja ne skrivamo, saj smo željni dodatnega izobraževanja na tem področju in veseli vprašanj ljudi, ki pokažejo zanimanje.

4

Sprostite se, za pijačo je poskrbljeno

Najboljši del pri najemu barmana za vašo zabavo je, da se boste lahko tudi vi sprostili in uživali skupaj z vašimi gosti. Poleg cocktailov z veseljem postrežemo tudi drugo pijačo, poskrbimo za zadostno količino steklenih kozarcev, in za čiščenje le teh. Priskrbimo tudi led, slamice, servetke in ostale malenkosti, brez katerih ne gre.

Mešali smo skupaj

Anže je na prireditvah Gazela 2016 za družbo Butan plin poskrbel za postavitev prostora, za pogostitev, pripravil predloge zanimivih, kreativnih in okusnih cocktailov ter poskrbel za celotno nabavo in dostavo vsega materiala. Pri svojem delu je odgovoren in zanesljiv, obenem pa prijazen, simpatičen in zabaven.

Jasmina Stušek - Butan plin
Jasmina Stušek - Butan plinVodja marketinga/ Marketing Manager

Z Anžetom in njegovim poklicem smo se prvič srečali na eni najbolj odmevnih porok v Sloveniji, kjer je s svojo neizmerno pozitivno energijo za barmanskim pultom okužil praktično vse povabljene, ki so pristopili k njemu in si zaželeli katerega od odličnih mešanic koktajlov.

Domen Mavrič - AVI
Domen Mavrič - AVIDirektor za razvoj poslovanja pri AVI Agencija Vrhunskih Idej

Z vašim podjetjem smo sodelovali v okviru prireditev Gazela 2015. S samim sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. Izpostavil bi vaš način dela, sam pristop in komunikacijo s strankami. Zaradi dobrega sodelovanja smo vas uvrstili na seznam dobaviteljev za tovrstne prireditve, ki jih bomo izvajali tudi v prihodnje.

Davor Savič - Butan plinVodja nabave / Head of Purchasing Department

Anže je naši zabavi dal piko na i. Vse potrebno je prinesel s seboj, za vse je poskrbel. Gostje so bili očarani tudi nad “akrobatskimi veščinami” priprave koktailov.

Petra Udovič

Naše sodelovanje z Anžetom traja že vrsto let, zato lahko rečemo, da je zaupanja vreden poslovni partner. Njegove storitve so bile doslej vedno izvedene v skladu z dogovorjenimi pogoji in na strokovno visokem nivoju. Anže se s svojo iznajdljivostjo tudi zelo dobro znajde kadar stvari ne gredo po planu.

Saša Novak - Pernod Ricard

Anže in njegova barman zgodba sta postala nepogrešljivi del naših razstavnih prostorov. Ob vsakem dogodku smo se spraševali, kaj bi še lahko naredili, da bi pritegnili obiskovalce na naš razstavni prostor. Vsa leta smo tiskali brošure, izdelovali promocijski material in se trudili na način kot vsi ostali, predvsem pa smo bili enaki kot konkurenca.

Barbara Kaše – Paul HartmannDirektorica marketinga Adriatic regije / Marketing Director Adriatic region
 
© 2017 Barman. Oblikovanje in izdelava: