Poroke

Poroka je dan, ki se ga spominjamo celo življenje. Želimo, da je ta dan nepozaben za nas in za vse naše bližnje.

Svatom se v spomin vtisnejo stvari, ki izstopajo in ena od takih je atraktivna postrežba cocktailov. Naj se vaši gostje razvajajo z okusnimi cocktaili bodisi na popoldanski pogostitvi ali na večernem slavju.

1

Atraktivno mešanje

Atraktivno oziroma t. i. flair mešanje cocktailov je idealna izbira, če želite drugačno in zapomljivo poročno zabavo.

Naj se vaši svatje zabavajo ob spremljanju spretnega žongliranja s steklenicami, medtem, ko bomo pripravljali cocktaile po njihovi izbiri.

2

Pravi cocktail kotiček

Posebej prilagojeni mobilni bar nam omogoča, da vam osvežujoče cocktaile lahko postrežemo tudi na najzahtevnejših lokacijah.

Hkrati lahko bar opremimo tudi z grafikami po vaših željah in ga tako prilagodimo stilu vaše poroke. Če želite cocktailom nameniti še več pozornosti, pa lahko mobilni bar dopolnimo s pagodo in barskimi mizami in tako ustvarimo pravi cocktail kotiček za razvajanje z odličnimi okusi.

3

Program Aperitiv

Program Aperitivi je skrajšana oblika pogostitve s cocktaili, pri kateri sprejmemo goste, namesto samo z žganimi pijačami, tudi s cocktaili.

 Izkušnje so pokazale, da je taka vrsta pogostitve zelo dobrodošla ob sprejemu gostov na dogodke, kot so npr. praznovanja rojstnih dni, poroke in drugi.

Stranke povabite na zabavo ob določeni uri in ker seveda ne pridejo vsi hkrati, jim v času zbiranja pred samim vstopom v prostor, kjer bo potekalo praznovanje, pripravimo dobrodošlico v obliki različnih napitkov, ki že sami po sebi izgledajo drugače. Piko na i pa doda še atraktivna priprava.

Mešali smo skupaj

Anže je na prireditvah Gazela 2016 za družbo Butan plin poskrbel za postavitev prostora, za pogostitev, pripravil predloge zanimivih, kreativnih in okusnih cocktailov ter poskrbel za celotno nabavo in dostavo vsega materiala. Pri svojem delu je odgovoren in zanesljiv, obenem pa prijazen, simpatičen in zabaven.

Jasmina Stušek - Butan plin
Jasmina Stušek - Butan plinVodja marketinga/ Marketing Manager

Z Anžetom in njegovim poklicem smo se prvič srečali na eni najbolj odmevnih porok v Sloveniji, kjer je s svojo neizmerno pozitivno energijo za barmanskim pultom okužil praktično vse povabljene, ki so pristopili k njemu in si zaželeli katerega od odličnih mešanic koktajlov.

Domen Mavrič - AVI
Domen Mavrič - AVIDirektor za razvoj poslovanja pri AVI Agencija Vrhunskih Idej

Z vašim podjetjem smo sodelovali v okviru prireditev Gazela 2015. S samim sodelovanjem smo bili zelo zadovoljni. Izpostavil bi vaš način dela, sam pristop in komunikacijo s strankami. Zaradi dobrega sodelovanja smo vas uvrstili na seznam dobaviteljev za tovrstne prireditve, ki jih bomo izvajali tudi v prihodnje.

Davor Savič - Butan plinVodja nabave / Head of Purchasing Department

Anže je naši zabavi dal piko na i. Vse potrebno je prinesel s seboj, za vse je poskrbel. Gostje so bili očarani tudi nad “akrobatskimi veščinami” priprave koktailov.

Petra Udovič

Naše sodelovanje z Anžetom traja že vrsto let, zato lahko rečemo, da je zaupanja vreden poslovni partner. Njegove storitve so bile doslej vedno izvedene v skladu z dogovorjenimi pogoji in na strokovno visokem nivoju. Anže se s svojo iznajdljivostjo tudi zelo dobro znajde kadar stvari ne gredo po planu.

Saša Novak - Pernod Ricard

Anže in njegova barman zgodba sta postala nepogrešljivi del naših razstavnih prostorov. Ob vsakem dogodku smo se spraševali, kaj bi še lahko naredili, da bi pritegnili obiskovalce na naš razstavni prostor. Vsa leta smo tiskali brošure, izdelovali promocijski material in se trudili na način kot vsi ostali, predvsem pa smo bili enaki kot konkurenca.

Barbara Kaše – Paul HartmannDirektorica marketinga Adriatic regije / Marketing Director Adriatic region
 

© 2017 Barman. Oblikovanje in izdelava: